top of page
Internal-header-last9.png
На 20.07.2023 г. официално откриха нов ТЕЛК в град Гоце Делчев

20.07.2023 г.


На 20.07.2023г. в напълно обновения първи етаж на западния стационарен блок на МБАЛ „Иван Скендеров“, официално беше открит офиса на ТЕЛК – Гоце Делчев.


В присъствието на директора на Националната експертна лекарска комисия Ани Александрова, кмета на община Гоце Делчев, кметовете на общините Гърмен и Сатовча, председателя на Общински съвет – Гоце Делчев, общински съветници, лекари и медицински сестри, управителят на болницата д-р Петър Филибев, прочете поздравителен адрес от министъра на здравеопазването проф. д-р Христо Хинков, в който се оценява високо работата на здравното заведение и се приветства новата придобивка, която ще улесни гражданите на четирите общини.


Болницата в град Гоце Делчев е една от първите извън областните градове, в която се открива ТЕЛК, което е безспорна грижа към хората с увреждания от този регион, подчерта директорът на НЕЛК Ани Александрова.

В екипа на ТЕЛК – Гоце Делчев ще работят девет лекари с председател д-р Васил Арнаудов. Заедно с новите документи за ТЕЛК – решения, от Благоевград ще бъдат изтеглени и всички документи, които гражданите от общините Гоце Делчев, Сатовча, Гърмен и Хаджидимово вече са подали, уточни д-р Арнаудов.


Информация в медиите

bottom of page